Jela sa roštilja

Jela sa roštilja su uz pizzu vjerojatno najpopularnija jela, barem kada je riječ o istočnom dijelu Hrvatske. Stoga Pizzeria Saloon Osijek ima bogatu ponudu jela sa roštilja koja nudi najfinije roštilj okuse po vrlo dostupnim cijenama. Uz većinu jela je pommes frittes uključen u cijenu.

Ražnjići s povrćem

Iako neki vole jesti meso odvojeno od povrća, pomiješani na štapićima, ražnjići i povrće upotpunjuju okuse, odnosno nadopunjuju arome jedno drugome. Izvrstan spoj, vrlo zasitno i ukusno jelo.

Piletina s roštilja

Piletina s roštilja je jednostavno jelo, ali zaslužuje bezbroj epiteta. Malo koji gurman ne pomisli na piletinu kada se spomenu jela sa roštilja. Saloonova piletina je također zasitna i punog okusa. Odličan odabir za one koje se žele pošteno najesti.

Kotleti

Kotleti, ili svinjski odresci mesa uz đuveđ i pommes frittes su savršen izbor za one koji vole raznolikost okusa. Složenac od riže i povrća, meso i pommes frites Vas zasigurno neće ostaviti gladne, a osim što ćete satima biti siti, nepce će vam zahvaljivati na ovom odabiru.

Kompletnu ponudu naših jela sa roštilja možete pogledati OVDJE.

Želite potpuni obrok?

Pizzeria Novi Saloon Vam svojom ponudom omogućuje potpunost obroka u nekoliko slijedova. Najprije otvorite apetit predjelom, a prije glavnog jela kušajte neku od naših juha. U prebogatoj ponudi glavnih jela izaberite nešto po Vašem ukusu. Obrok upotpunite slasnim desertom na kraju. Dobar tek želi Vam Saloon!