phone

Koliko ste samo puta netom prije spavanja poželjeli završiti dan odličnom klopom? Ne da Vam se složiti sendvič ili gnjaviti nekoga od ukućana da vam pripremi kasnu večeru? Pizzeria Novi Saloon Osijek vam je na raspolaganju sve do 23 sata svakim danom u tjednu. Brzom i besplatnom dostavom za područje Osijeka, naručenu hranu ćemo u najkraćem mogućem roku dovesti na adresu.

Noćna dostava je, osim u slučaju kasnovečernje gladi, vrlo korisna vikendom kada mladi i oni željni zabave izlaze u noćni život prije kojeg se treba dobro najesti da biste izdržali sve noćne avanture. Uz ugodno druženje s društvom prije izlaska i omiljenu cugu, neka od jela iz naše bogate ponude će idealno sjesti.

Ovim putem preporučamo najbolje pizze u Osijeku koje su savršen izbor za veće društvo. 25 vrsta pizza će zadovoljiti svačije ukuse, i svaku od njih je moguće naručiti u tri različite dimenzije. Hladne i tople plate su također odličan odabir za rođendanske proslave i slične domjenke. Kombiniranjem plata možete sastaviti veliku porciju ukusne hrane po povoljnoj cijeni. Veličinu i sastojke plata provjerite u našem jelovniku.

Od zasitnije hrane izdvajamo popularne ćevape, a mnogi vole ´nabrzinu´ pojesti i neke od naših ukusnih sendviča. Što god izabrali, Pizzeria Saloon Vam želi dobar tek!

- Cijene dostave za ostala mjesta i prigradska naselja možete provjeriti OVDJE.

Želite potpuni obrok?

Pizzeria Novi Saloon Vam svojom ponudom omogućuje potpunost obroka u nekoliko slijedova. Najprije otvorite apetit predjelom, a prije glavnog jela kušajte neku od naših juha. U prebogatoj ponudi glavnih jela izaberite nešto po Vašem ukusu. Obrok upotpunite slasnim desertom na kraju. Dobar tek želi Vam Saloon!