Pizze Saloon Osijek

2014. godina je na izmaku i polako se rezimiraju popularni događaji koji su obilježili proteklih 365 dana. Kraj godine je prikladan za retrospektivni pogled na internetska pretraživanja. Količina upisivanja određenog pojma u Google prilično je relevantan pokazatelj trendova na određenom području. Kada je o Hrvatskoj riječ, evo što ste upisivali u Google, a da je povezano s prehrambenim proizvodima:

PIZZE

Pizze bilježe najveći rast u broju mjesečnih pretraživanja u kategoriji jela. Tisuće i tisuće pretraživanja jasno pokazuju da je pizza stereotipno najpopularnije jelo koje se u Hrvatskoj naručuje. Posebno nam je drago što smo analiziranjem došli do podatka da je od svih vrsta pizza najtraženija slavonska pizza. Što se tiče pretraživanja po regijama, čini se kako je pizza najzanimljivija Zadranima, dok su Osječani na petom mjestu.

PALAČINKE

Već dvije godine su palačinke pri vrhu liste prehrambenih proizvoda koje su apsolutni trend na Googleovim pretragama. Mjesečno ih na netu traži čak i više korisnika od onih koji u tražilicu upisuju pizzu. Porast pretraživanja je u odnosu na prethodne godine stopostotan. Palačinke su najtraženiji pojam u Varaždinskoj županiji, dok su Osječani i Baranjci na odličnom četvrtom mjestu. Ipak su palačinke ovdje uvijek bile poželjno jelo.

PILETINA

Piletina i palačinke su se tijekom 2014. izmjenjivale na drugom mjestu popularnosti. U svibnju i listopadu su jela od piletine tako bila najtraženija jela iza pizze, a prema svemu sudeći u tom trendu će i završiti godina jer je piletina i u prvoj polovici prosinca bila traženija od palačinki. Pizzeria Saloon također nudi pretraživačima kvalitetan rezultat pretrage, a ponudu jela od ili s piletinom možete provjeriti u našem jelovniku.

LIGNJE

Jela od ribe također prilično dobro kotiraju kod korisnika Googlea. Preciznije rečeno, lignje su vrlo tražen pojam, a u podkategoriji najviše pretraživanja bilježe punjene lignje. Zanimljivo, najviše zanimanja za lignje pokazuju stanovnici Varaždinske županije, a tek onda ih slijede korisnici iz dalmatinskih krajeva.

ROŠTILJ

Među pet najtraženijih jela u 2014. godini su se još smjestila jela s roštilja. Ćevapi i pljeskavice su standardno popularna jela u Hrvatskoj, ali nikada nisu bili traženiji od pizze. Ipak, palačinke, piletina i lignje su postali popularniji na tražilicama tek 2008. godine.

Želite potpuni obrok?

Pizzeria Novi Saloon Vam svojom ponudom omogućuje potpunost obroka u nekoliko slijedova. Najprije otvorite apetit predjelom, a prije glavnog jela kušajte neku od naših juha. U prebogatoj ponudi glavnih jela izaberite nešto po Vašem ukusu. Obrok upotpunite slasnim desertom na kraju. Dobar tek želi Vam Saloon!