Pizzeria Novi Saloon

O Nama

Talijanska Strast za
Savršenu Pizzu u Osijeku

Naša strast za pizzom počinje od temelja - tijesta. Naši vješti pizzaioli (majstori pizze) pripremaju tijesto prema tradicionalnoj talijanskoj recepturi, svjesni smo da pravi okus Italije proizlazi iz kvalitete i svježine sastojaka. Stoga surađujemo s renomiranim dobavljačima i uvoznicima kako bismo osigurali najbolje sastojke koji dolaze direktno iz Italije. Svaka pizza se ručno oblikuje i peče u našoj peći kako bi se postigla savršena hrskavost i tekstura. Ne samo da su izvrsnog okusa, već imaju i bogatstvo kombinacija okusa koje će zadovoljiti sve vaše želje.

Naša kulinarska ponuda je obogaćena pažljivo pripremljenim jelima koja ističu najbolje od lokalnih i sezonskih sastojaka. Naši talentirani kuhari svakodnevno pripremaju raznolike gastronomske kreacije koje će oduševiti vaše nepce. Bilo da ste ljubitelj tradicionalne kuhinje ili preferirate suvremene okuse, "Novi Saloon" ima nešto za svakoga.

Enterijer restorana "Novi Saloon" odiše toplinom i elegancijom, pružajući vam ugodno okruženje za opuštanje i uživanje. Bez obzira jeste li u restoranu s obitelji, prijateljima ili na poslovnim sastancima, naše ljubazno osoblje će se pobrinuti da se osjećate dobrodošlo i da vam pruži vrhunsku uslugu.

Restoran "Novi Saloon" ponosno stoji iza svoje reputacije kao mjesta izvrsnosti i zadovoljstva. Svojim gostima želimo pružiti nezaboravno iskustvo koje će probuditi sva vaša čula. Posjetite nas i doživite vrhunsku gastronomiju u srcu Osijeka. Restoran "Novi Saloon" - mjesto gdje se svačiji ukus susreće s vrhunskim užitkom.

Svjetski Prvaci
2023. i 2024. Godine

Hrvatski pizza majstori su na međunarodnoj sceni postali poznati zahvaljujući izvanrednim uspjesima na svjetskim natjecanjima pizza majstora. Tijekom 2023. i 2024. godine, dominirali smo na globalnoj pozornici te potvrdili svoju vrhunsku kvalitetu i inovativnost u pripremi pizze.

2023. Godina: Zlatni Trenuci u Napulju!

U lipnju 2023. godine, hrvatski pizza majstori Alen Radanović i Tomislav Perić iz naše pizzerije osvojili su zlatnu medalju na prestižnom Campionato Mondiale del Pizzaiuollo u Napulju. Natjecanje, koje se održavalo od 19. do 21. lipnja, okupilo je natjecatelje iz cijelog svijeta!

Hrvatski pizza majstori suočili su se s brojnim izazovima, uključujući neadekvatne peći i visoke temperature, ali su uspjeli nadmašiti konkurenciju zahvaljujući inovativnim kombinacijama sastojaka.

Ekipni nastup, koji je zahtijevao stvaranje pizze u samo sedam minuta, zahtijevao je maksimalnu koncentraciju i preciznost. Njihova pobjednička pizza, koja je uključivala gorgonzolu, mozzarellu, krušku, med, pršut, rikolu i orahe, ostavila je snažan dojam na žiri i gledatelje. Hrvatska je tim uspjehom osvojila prvo mjesto i pobjednički pehar, koji je dokazao da hrvatska pizza scena ne samo da raste, već i briljira na svjetskoj razini.

2024. Godina: Alen Radanović Osvojio Titulu Svjetskog Prvaka!

U lipnju 2024. godine, hrvatski pizza majstori ponovno su se natjecali u Napulju, iako je ovog puta atmosfera bila nešto drugačija. Alen Radanović je ponovio uspjeh iz prethodne godine, ali u individualnoj kategoriji Pizza di Stagione (sezonska pizza). Natjecanje, održano od 17. do 19. lipnja, privuklo je veliki broj talentiranih pizza majstora iz cijelog svijeta.

Alen je svojoj pobjedničkoj pizzi, nazvanoj Crostino, dodao sezonske sastojke i originalne kombinacije poput kremaste mozzarelle, mariniranih rajčica, ljubičastog luka, stracchino di bufala i crnih maslina. Zanimljivo je što je na kraju dodao koricu limuna, tasmanski papar, sicilijanski origano i talijanske krutone, stvarajući time jedinstveni kulinarski doživljaj. U cijele konkurencije njegova pizza se istaknula kao najbolja, osvojivši titulu svjetskog prvaka. Njegov uspjeh dodatno je potvrdio kvalitetu hrvatske pizza scene i oduševio ljubitelje pizze diljem svijeta.

Zaključak?

Pobjede hrvatskih pizza majstora na svjetskim natjecanjima u 2023. i 2024. godini ne samo da potvrđuju vrhunsku kvalitetu njihove pizzerije i pizza, već i ističu važnost stalnog inoviranja i usavršavanja u umjetnosti pripreme pizze. Hrvatska pizza scena je neosporna, a uspjesi naših majstora samo su dokaz da strast, predanost i kreativnost mogu osvojiti svijet.

Pridružite se našem timu!

Tražimo strastvene i predane radnike za nekoliko uzbudljivih pozicija u našem restoranu. Ako dijelite našu strast prema gostoprimstvu i kvalitetnoj usluzi, onda ste vi osoba koju tražimo!

Trenutno otvorene pozicije:

Konobar - Ako ste komunikativni, ljubazni i brzi na nogama, pozivamo vas da se pridružite našem timu kao konobar. Vaš osmijeh će biti prva stvar koju će naši gosti primijetiti!

Pizza Majstor - Volite stvarati savršene pizze i isprobavati nove recepture? Postanite dio našeg tima i zadivite naše goste vašim iskustvom.

Kuhar - Strastveni ste prema kulinarstvu i znate kako pripremiti ukusna jela? Pridružite nam se kao kuhar i doprinesite našem raznolikom meniju kreativnim jelima.

Dostavljač - Imate vozačku dozvolu i želite biti dio našeg dostavljačkog tima? Osigurat ćemo vam uzbudljivu vožnju uz odličnu suradnju s kolegama.

Rad s nama pruža izvanrednu priliku za profesionalni razvoj i napredovanje u dinamičnom okruženju ugostiteljstva. Pridružite nam se i zajedno stvorimo nezaboravna iskustva za naše goste!

Kako se prijaviti:
Ako ste zainteresirani, kontaktirajte nas putem društvenih mreža (Facebook, Instagram) ili pošaljite svoj životopis na e-mail adresu posao@pizzeria-saloon.hr. Vaša buduća karijera u svijetu hrane može započeti baš ovdje!

Pridružite nam se i budite dio obitelji. Vaša strast postaje naša priča!

Zašto odabrati nas?

Ukratko

dostava-1.png

DOSTAVA HRANE

Dostava unutar Osijeka naplaćuje se 0.70€, dok se za prigradska naselja i okolna mjesta i sela cijena određuje prema udaljenosti.

kuhar.png

ISKUSNI KUHARI

Iskusni kuhari u restoranu su vrhunski profesionalci s bogatim iskustvom u pripremi hrane, koji kombiniraju stručnost, kreativnost i strast kako bi stvarali ukusna i estetski privlačna jela koja zadovoljavaju i oduševljavaju goste.

pizzav2.png

IZVRSNA RECEPTURA

Izvrsna receptura u restoranu obuhvaća pažljivo odabrane i kvalitetne sastojke, precizno mjerenje i kombiniranje okusa te stručnost u pripremi jela kako bi se postigla vrhunska kvaliteta i zadovoljstvo gostiju.

Česta pitanja

Normalna veličina je dovoljna za dvije osobe te je odličan izbor za aktivnosti poput gledanja filmova s izabranom osobom ili za brzi obrok tijekom radnog odmora.

Jumbo veličina će zadovoljiti četiri osobe i idealna je za brzi ručak ili večeru, kao i za ukusan obrok s kolegama na poslu.

Gigant veličina će zadovoljiti šest osoba i najbolji je izbor za proslave ili rođendane kada okupite mnoštvo prijatelja ili se odlučite za ukusnu obiteljsku večeru.

Dostava unutar Osijeka naplaćuje se 0.70€. Za vaše mjesto van grada, preporučujemo da nas nazovete na telefon 031/507-429 ili 031/572-060 kako biste postavili upit. Naše ljubazno osoblje će Vam precizno odrediti cijenu dostave na temelju udaljenosti od nas

Molimo Vas da nam za određeno vrijeme pružite prostor. Na primjer, ako ste zatražili dostavu za 15:00 sati, dostava će stići na Vašu adresu između 14:45 i 15:15 sati (ovo se odnosi samo na dostave u području Osijeka, za okolna mjesta razlika u vremenu može biti veća). Ako je obujam posla veći, naše osoblje će Vas prilikom naručivanja obavijestiti o mogućoj većoj razlici u vremenu.

Ako Vam je rečeno da će dostava biti obavljena unutar jednog sata, a stigne s kašnjenjem, molimo Vas za razumijevanje jer se trudimo udovoljiti svima, unatoč većem broju narudžbi. Postoje i drugi faktori koji mogu utjecati na kašnjenje, kao što su vremenski uvjeti, vaša udaljenost od nas, gužve u prometu i ostali neizbježni čimbenici.

Još jednom se ispričavamo i nadamo se da ćete imati razumijevanja.

Tako je! Kombinirati možete sve pizze pola/pola osim pizza specijal! Imajte na umu da se pri kombiniranju pizze pola/pola uvijek plaća ona skuplja.

Nagrade i preporuke

Excellent atmosphere

2024

Pizzeria Novi Saloon
Excellent food delivery

2024

Pizzeria Novi Saloon